1320X318 header kliniki LENTARIS

1320X318 header kliniki LENTARIS

ΕΓΝΧΥΣΕΙΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ BTX

Σε περιπτώσεις διαταραχών της ουροδόχου κύστεως που προκαλούν ακράτεια ούρων, εφαρμόζεται ως θεραπεία από τον Χειρουργό-Ουρολόγο Δρ. Κωνσταντίνο Λεντάρη το Botox Ουροδόχου Κύστεως.

Το Botox Ουροδόχου Κύστεως ενδείκνυται ως θεραπεία στις περιπτώσεις διαταραχών της ουροδόχου κύστεως που αποτυγχάνουν οι συντηρητικές προσεγγίσεις ή/και η φαρμακευτική αγωγή. Αυτές οι διαταραχές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το σύνδρομο υπερλειτουργικής κύστης σε ενήλικες, καθώς και ακράτεια ούρων που συνδέεται με νευρολογικές παθήσεις, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας (αλλιώς πολλαπλή σκλήρυνση), η νόσος του Πάρκινσον ή τραυματισμοί στο νωτιαίο μυελό.

Διαδικασία Botox Ουροδόχου Κύστεως

Το Botox Ουροδόχου Κύστεως είναι μια ασφαλής και σύντομη διαδικασία και πραγματοποιείται από τον Χειρουργό-Ουρολόγο Δρ. Κωνσταντίνο Λεντάρη στο ιατρείο του με τοπική αναισθησία. Ο ιατρός πραγματοποιεί την έγχυση του botox στην κύστη διαμέσου της ουρήθρας με τη χρήση μιας μικρής και λεπτής βελόνας. Η όλη διαδικασία διαρκεί 10-15 λεπτά, ενώ τα οφέλη της τείνουν να εξασθενήσουν μετά από 9 μήνες, όποτε και πιθανώς να απαιτηθεί επανάληψη της θεραπείας.