1320X318 header kliniki LENTARIS

1320X318 header kliniki LENTARIS

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΡΧΕΩΣ

Ο λεμφαδενικός καθαρισμός ενδείκνυται σε ασθενείς με καρκίνο στους όρχεις που διαπιστώνεται ότι έχουν υπολειμματικές μάζες μετά τη χημειοθεραπεία. Ο Χειρουργός-Ουρολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Λεντάρης είναι εξειδικευμένος στη ρομποτική χειρουργική και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε επεμβάσεις ρομποτικού λεμφαδενικού καθαρισμού.

Ο ρομποτικός λεμφαδενικός καθαρισμός, μέθοδος την οποία εφαρμόζει ο Δρ. Κωνσταντίνος Λεντάρης, διασφαλίζει το βέλτιστο ογκολογικό αποτέλεσμα, ελαχιστοποιώντας την ταλαιπωρία, τον πόνο, το χρόνο νοσηλείας και ανάρρωσης, καθώς και τον κίνδυνο επιπλοκών από το χειρουργείο.

Διαδικασία Ρομποτικού Λεμφαδενικού Καθαρισμού

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Λεντάρης πλοηγεί τους ειδικούς ρομποτικούς βραχίονες με τη βοήθεια ενός υπολογιστή που προσομοιώνει τις κινήσεις του χειρουργού. Μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας και της ψηφιακής μεγέθυνσης του χειρουργικού πεδίου, ο χειρουργός λειτουργεί σαν να βρίσκεται μέσα στο σώμα του ασθενούς. Η απαράμιλλη ακρίβεια, ευελιξία και σταθερότητα κινήσεων που προσφέρει το ρομποτικό σύστημα σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση που διαθέτει ο Δρ. Κωνσταντίνος Λεντάρης στη συγκεκριμένη μέθοδο, καθιστούν τον ρομποτικό λεμφαδενικό καθαρισμό την ιδανική χειρουργική αντιμετώπιση με μικρότερη επιβάρυνση για τον ασθενή.

Πλεονεκτήματα Ρομποτικού Λεμφαδενικού Καθαρισμού

  • Σχεδόν μηδενική απώλεια αίματος, ώστε να μην χρειαστεί μετάγγιση
  • Μικρότερος μετεγχειρητικός πόνος
  • Μειωμένος χρόνος παραμονής στο νοσοκομείο
  • Μειωμένος χρόνος ανάρρωσης και επιστροφής στην καθημερινότητα
  • Μειωμένος κίνδυνος πιθανών επιπλοκών από το χειρουργείο